trafic site web
 • Catalog Magnawell Germania 2014 in format pdf
 • Catalog Panactive Austria 2014 in format pdf
 • Catalog Health 2014 Austria in format pdf
 • Catalog Bijuteri Energetix 2014 in format pdf

Cum se Aplica Magnetoterapia

CUM SE APLICA MAGNETOTERAPIA
RECOMANDARI MAGNETO-TERAPIE  ENERGETIX
 
Se recomandă purtarea brăţării cu magneţi pe partea interioară a încheieturii, mai aproape de artere şi vene.

Dacă purtaţi brăţara la încheietura mâinii stângi, acţionaţi asupra altor meridiane decât dacă o purtaţi la mâna dreaptă. Astfel se explică de ce brăţările magnetice nu ameliorează doar durerile locale, dar sunt , de asemenea, eficiente şi în cazul migrenelor, durerilor de spate sau ceafă. Colierele magnetice acţionează asupra a 8 până la 12 meridiane.
 
Colierele sunt eficiente pentru persoane care suferă de dureri de spate, ceafă sau umeri, de dureri de cap, de migrene, deoarece îmbunătăţesc circulaţia sângelui la nivel cranian.
 
Multe persoane simt primele efecte pozitive în decurs de căteva zile. Alţii încep să constate schimbările după 2 sau 3 săptămâni. Lucrurile stau diferit de la individ la individ.
 
Bijuteriile se pot purta neîntrerupt, zi şi noapte, sau se pot purta numai în timpul zilei.
 
Multe persoane nu dau jos bijuteriile niciodată.  În plus, persoane diferite vor reacţiona diferit la magneto-terapie. Singuri trebuie să găsiţi varianta la care reacţionaţi cel mai bine.  Nu este neapărat necesar ca bijuteriile să fie în contact direct cu pielea.
 
   O brăţară se poate purta mai largă la încheietură, deoarece magneţii folosiţi la realizarea bijuteriilor sunt suficient de puternici şi inflenţează circulaţia sângelui şi de la o distanţă de câţiva milimetri de piele.  Există cazuri foarte rare de persoane care simt o uşoară greaţă, stare care încetează imediat dacă bijuteriile sunt purtate numai în cursul zilei.  Unele brăţări (fără pietre sau zirconiu, care sunt dintr-o bucată, nelipite) se pot purta şi la baie, sau duş. Nu este indicat să se pună în contact cu apa bijuteriile cu cristale lipite. Nu se recomandă purtarea bijuteriilor în piscină (datorită apei clorinate), în mare (datorită sării), pentru că stratul de aur sau rodiu se poate deteriora. Dacă sunteţi plini de energie şi în forma cea mai bună, dacă nu aveţi simptome deosebite, atunci nu veţi percepe nici o schimbare, însă preventiv puteţi purta acest gen de bijuterii.  Magneţii folosiţi la produsele Energetix au o putere de aproximativ 1200 Gauss (afară de cazurile în care este specificat altfel), iar polul nord este orientat către corp. Această valoare este considerată optimă. Experienţa a arătat că la multe persoane, magneţii de putere mare pot duce la apariţia unor senzaţii neplăcute, a unei strângeri uşoare .
 
EFECTELE NORMALE CE APAR !
 
     Majoritatea persoanelor care înainte se plângeau de oboseală şi de lipsă de energie, după câteva zile de purtare permanentă a bijuteriilor magnetice, au declarat că nivelul energetic li s-a ridicat şi oboseala s-a redus. Unii oameni observă apariţia unor vise intense.
 
   Dacă visele sunt într-adevăr foarte puternice şi vii, este mai bine să nu se poarte bijuteriile în timpul nopţii.
 
      Alte persoane, după câteva săptămâni de purtare a bijuteriilor, dintr-odată nu mai pot să doarmă, pentru că se simt pline de energie şi pur şi simplu nu le e somn. Şi în acest caz e mai bine să se îndepărteze bijuteriile în timpul nopţii.
 
     Prin folosirea magnetului, emoţiile reţinute pot dispărea sau reveni brusc. Uneori se întâmplă să simţiţi, la câteva secunde după puneţi o brăţară magnetică, o căldură şi/sau furnicături în degete şi în palmă. Cauza este îmbunătăţirea circulaţiei sanguine. Acest efect dispare în scurt timp, şi după aceea vă puteţi pur şi simplu bucura de toate avantajele unei circulaţii mai bune.
 
      Unii oameni cred că le bate inima mai tare, şi cu cât ascultă mai mult, cu atât bătaia este mai puternică. De fapt, magnetul face ca inima să bată mai liniştit.
Magneto-terapia este înainte de toate o terapie naturală, fără proceduri complexe sau complicate ale tratamentelor medicale obişnuite. Este cea mai simplă, cea mai ieftină, cea mai nedureroasă şi cea mai sigură terapie cunoscută.

Prin magneto-terapie
 nu se ia nici un medicament. Magnetul este singurul instrument care se foloseşte - nu e nici o magie. Câmpul magnetic creat de magnettrece fără pericol prin piele, ţesuturi şi oase.

Îndrumările în magneto-terapie
 sunt mult mai simple, iar metodologia este mai sigură decât în cazul multor alte terapii.

Este dovedit că atât electromagneţii cât şi magneţii permanenţi sunt deosebit de eficienţi în reînnoirea energiei şi îmbunătăţirea funcţiilor sistemului imunitar, şi prin aceasta ei au o acţiune recunoscută în multe boli şi dureri.


Milioane de oameni din toată lumea folosesc efectele pozitive ale magneto-terapiei, care duc la : 
- îmbunătăţirea stării generale a organismului;
- reducerea şi îndepărtarea durerilor;
- calmarea nervozităţii, a stresului şi a depresiilor;
- ridicarea nivelului energetic al întregului organism;
- irigarea mai bună a sistemului circulator periferic.


ZONE STRATEGICE ÎN APLICAREA MAGNETO-TERAPIEI

Neiniţiaţii cu greu pot crede că un magnet fix minuscul
 - mic cât un punct, poate produce o acţiune puternică prin câmpul său energetic.
Magneţii mici se aplică
 pe anumite puncte şi zone în care câmpul magnetic acţionează în mod optim. În afara acestor puncte sau zone, magneţii au o acţiune slabă sau ineficientă.

Cercetările doctorului Markov arată că
 pentru acţiunea asupra ţesuturilor, intensitatea optimă a unui magnet permanent este de 400-500 Gauss. Unii dintre magneţii permanenţi care se folosesc împotriva durerilor produc un câmp de peste 5.000 Gauss.

Este nevoie de un câmp de această putere atunci când se află la o anumită distanţă de corp
, dar în cazul în care magnetul este amplasat pe brăţara sau pe colierul care vine direct în contact cu corpul, acesta poate avea o acţiune similară cu a unui magnet de 500 până la 1000 Gauss. Dacă un magnet este prea puternic, persoana poate avea senzaţii neplăcute.

Zonele de la încheieturile mâinii, gâtului şi vintrelor sun trei câmpuri pline de vase sangvine majore - acţionând asupra lor şi implicit asupra întregului sistem circulator.
 
Aplicarea magneţilor pe aceste zone nu presupune cunoştinţe medicale, mai ales dacă magneţii sunt sub forma unor bijuterii cu design frumos.

Prin purtarea acestor bijuterii :
 brăţări, coliere, cercei, etc. se poate acţiona deosebit de bine asupra circulaţiei sangvine.

În medicina chineză, ca şi în cea occidentală, medicii măsoară şi controlează tactil încheietura mâinii pentru a stabili diagnosticul.
Doctorii chinezi diagnostichează starea, forţa şi vitalitatea tuturor celor 12 meridiane principale printr-un control la nivelul încheieturii mâinii.
De vreme ce medicina chineză şi cea occidentală sunt de acord asupra acestui punct, trebuie să fiţi convinşi că regiunea încheieturii mâinii este o zonă extrem de importantă.

Unei celule sangvine îi trebuie doar un minut pentru a parcurge drumul de la încheietura mâinii la inimă şi înapoi, de aceea se recomandă purtarea brăţărilor cu magneţii pe partea interioară a încheieturii, cât mai aproape de artere şi vene.
Dacă purtaţi brăţara la încheietura mâinii stângi, acţionaţi asupra altor meridiane decât dacă o purtaţi la mâna dreaptă. Încercaţi pe ce mână efectele sunt mai puternice.

Colierele magnetice acţionează asupra a 8 până la 12 meridiane.
Colierele sunt eficiente mai ales la persoanele care suferă de dureri de spate, ceafă sau umeri, de dureri de cap, de migrene, deoarece îmbunătăţesc circulaţia la nivel cranian.
 
Nu sunt produse în această categorie.
 • Catalog Magnawell Germania 2014 in format pdf
 • Catalog Panactive Austria 2014 in format pdf
 • Catalog Health 2014 Austria in format pdf
 • Catalog Bijuteri Energetix 2014 in format pdf
Reprezentant Energetix Romania | Magnawell | Detoxamin | Panactive | Tel: 0743-019108
Magnetoterapia.ro | Detoxamin | Panactive | Magnawell © 2018